Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Alle artikelen uit onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen geplaatst vóór 15.00 uur en direct betaald worden nog dezelfde dag verzonden. Bij betaling middels bankoverschrijving of eenmalige machtiging gaat de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen weg. Kleine artikelen die door de brievenbus kunnen, worden verzonden met TNT en de volgende werkdag bezorgd. Grotere artikelen worden als pakket verzonden met DHL of DPD en de volgende werkdag bij u bezorgd/aan u overhandigd.
Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?
Wij leveren ook in het buitenland. Selecteer daarvoor het afleverland in de shop. De bezorgkosten worden dan automatisch aangepast naar € 5,95 binnen Europa en € 17,95 buiten Europa. Alle zendingen naar het buitenland worden binnen enkele dagen geleverd.
Kan ik betalen vanuit het buitenland?
Ja, betalen vanuit het buitenland is mogelijk. Buitenlandse betalingen worden ook op geheel veilige wijze door de betaalprovider afgehandeld.
Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?
Als u via uw e-mail een bestelbevestiging heeft ontvangen, dan is de order juist bij ons binnengekomen. Ontvangt u deze bevestiging niet, dan is mogelijk het e-mailadres onjuist of de betaling niet geheel afgerond. Neem bij twijfel contact met ons op zodat wij voor u kunnen nagaan of de order correct is geplaatst.
Het bestellen lukt niet?
Indien het u niet lukt om via de webshop te bestellen, neem dan even contact met ons op.

Onze producten

Wat is het beste voor de ontwikkeling van mijn baby?
Taf Toys heeft een hele categorie met ontwikkelspeelgoed. Dit speelgoed richt zich speciaal op verschillende fases in de ontwikkeling van je baby. Zo wordt de emotionele ontwikkeling, fijne en grove motoriek gestimuleerd. Ook onze andere producten stimuleren de ontwikkeling van je baby optimaal door ze uit te dagen, te laten ontdekken en ervaren.
Wat zijn de voordelen van jullie baby spelletjes?
De producten van Taf Toys zien er niet alleen mooi uit, met trendy kleuren en designs, ze zijn bovendien altijd gericht op de ontwikkeling van je kindje. Onze baby spelletjes dagen je baby uit door hem te laten voelen, luisteren, ontdekken en ervaren. Met onze baby spelletjes ben je verzekerd van urenlang speelplezier voor je kindje.
Waar staat Taf Toys babyspeelgoed om bekend?
De 4 eigenschappen waar Taf Toys heilig in gelooft en waar al het babyspeelgoed aan voldoet, zijn design, kwaliteit, muziek en ontwikkeling. Onze designers zorgen voor creatief, innovatief babyspeelgoed dat de verbeelding prikkelt, met prachtige kleuren en bekende vormen. Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop. Al ons babyspeelgoed wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste eisen. Omdat we geloven dat muziek een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van je kindje, vind je in ons aanbod diverse muziekstijlen terug, zoals klassieke muziek. Daarnaast wordt al het babyspeelgoed ontwikkeld met de emotionele, cognitieve en fysieke ontwikkeling van je kindje tijdens zijn eerste twee levensjaren in ons achterhoofd. Alles voor een blij en gezond ontwikkelingspad!
Welke producten zijn geschikt voor baby's vanaf de geboorte?
Bij al onze producten zie je een indicatie van de leeftijd waarvoor het product het meest geschikt is. Producten waar 0+ maanden bij staat, sluiten perfect aan bij de ontwikkelingsfase van je baby vanaf de geboorte. Ze bieden veel uitdaging en speelplezier met speciale zwart-wit illustraties voor de wat jongere kinderen.
Welk (baby)speelgoed is geschikt voor baby's van 3 maanden?
Bij al ons speelgoed zie je een indicatie van de leeftijd waarvoor het product het meest geschikt is. (Baby)speelgoed waar 0+ maanden bij staat, sluit perfect aan bij de ontwikkelingsfase van je baby van 3 maanden. Ze bieden veel uitdaging en speelplezier met speciale zwart-wit illustraties voor de wat jongere kinderen. Dit speelgoed biedt veel uitdaging en speelplezier met allerlei geluidjes, bijt- en grijpspeeltjes.
Welk (baby)speelgoed is geschikt voor baby's van 6 maanden?
Bij al ons speelgoed zie je een indicatie van de leeftijd waarvoor het product het meest geschikt is. (Baby)speelgoed waar 6+ maanden bij staat, sluit perfect aan bij de ontwikkelingsfase van je baby van 6 maanden. Dit speelgoed biedt veel uitdaging en speelplezier met allerlei geluidjes, bijt- en grijpspeeltjes.
Welk speelgoed is geschikt voor baby's van 8/9 maanden?
Bij al ons speelgoed zie je een indicatie van de leeftijd waarvoor het product het meest geschikt is. Ook 9+ maanden is een aparte categorie. Speelgoed waar 9+ maanden bij staat, sluit perfect aan bij de ontwikkelingsfase van je baby van 9 maanden. Dit speelgoed biedt veel uitdaging en speelplezier met allerlei geluidjes, bijt- en grijpspeeltjes.
Welk babyspeelgoed/speelgoed is geschikt voor een baby van 1 jaar en ouder?
Bij al onze producten zie je een indicatie van de leeftijd waarvoor het babyspeelgoed het meest geschikt is. Speelgoed waar 9+ maanden bij staat, sluit perfect aan bij de ontwikkelingsfase van je baby op die leeftijd en is dus het ideale speelgoed voor baby’s van 1 jaar en ouder. Maar ook speelgoed voor jongere kinderen biedt kinderen van 1 jaar of ouder nog steeds voldoende uitdaging en speelplezier.
Waar moet ik op letten bij het kopen van een baby speelmat/speeltapijt?
Taf Toys heeft verschillende kleurrijke, uitdagende speelkleden in haar assortiment. De aankoop van een baby speelmat/speeltapijt is een persoonlijke keuze. Je vindt bijvoorbeeld een baby speelmat met felle kleuren en zwart-wit illustraties in ons aanbod, voor de verschillende ontwikkelingsfases van je kind, en een speeltapijt in zachte pasteltinten. Onze speelkleden zijn rond, vierkant of rechthoekig en verkrijgbaar in verschillende groottes. Zelfs tot 100 x 150 cm. Veel speelkleden hebben afneembare bogen met zachte speeltjes en een veilige babyspiegel, maar ook een speeltapijt speciaal voor buiten of een speelkleed met opstaande randen vind je in ons aanbod terug. En wat dacht je van een buiktrainer of afneembaar speeldoosje bij je baby’s speelmat? Bekijk ons gevarieerde aanbod op je gemak om alle mogelijkheden te ontdekken!
Waar moet ik op letten bij het kopen van een speeltje voor in de auto?
Taf Toys heeft een uitgebreid assortiment in speeltjes voor onderweg, speciaal voor in de auto en de autostoel. Zo hebben we een ruime keus aan speeltjes die gemakkelijk te bevestigen zijn in de auto. Zoals een activiteitencentrum voor in de auto in verschillende soorten; met of zonder muziek, licht en zelfs met een speciale voelfunctie voor de kleine babyvoetjes. Nieuw is ons auto activiteitencentrum met muziek, geluid en een afstandsbediening waarmee de bestuurder zelf het geluid kan regelen om ongestoord te kunnen rijden, wel zo veilig! Voor de iets oudere kinderen hebben we een autostuurtje met echte auto functies en geluiden. Bekijk ons gevarieerde aanbod op je gemak om alle mogelijkheden te ontdekken!
Welke mobiel voor de box moet ik voor mijn baby kopen?
Taf Toys heeft verschillende muziekmobielen in haar assortiment. Iedere mobiel voor de box of ledikant heeft weer andere pluspunten voor je baby en andere opvallende eigenschappen. Met of zonder lichtshow, mp3-speler of babyveilige spiegel, voor een unieke mobiel voor de box van je baby ben je bij ons aan het juiste adres. Onze muziekmobielen zijn gemakkelijk te bevestigen op iedere box en ledikant. Bekijk ons aanbod en bestel direct online!
Waarom spelen de meeste mobielen klassieke muziek voor mijn baby?
Van klassieke muziek wordt beweerd dat je baby daar slimmer van wordt. Deze muziek zou de mathematische aanleg van de hersenen stimuleren. Ook worden veel baby’s rustiger van het luisteren naar klassieke muziek. We hebben ook mobielen die geen klassieke muziek spelen.
Zijn alle Taf Toys producten veilig en vrij van BPA?
BPA is een chemische stof die in polycarbonaat voorkomt. Taf Toys gebruikt geen polycarbonaat in haar producten. Al het speelgoed is dus vrij van BPA. De zachte plastic onderdelen en bijtringen worden gemaakt van polypropylene en zijn vrij van ftalaten. Al onze producten worden getest volgens de laatste veiligheidsrichtlijnen voor babyspeelgoed in Europa, USA, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en Japan.
Hoe kan ik de Taf Toys speeltjes het beste schoonmaken?
Aan ieder Taf Toys product zit een waslabel. Volg deze instructies. De speelmatten adviseren wij om met de hand te wassen. De meeste overleven een koude was in de wasmachine maar kunnen de geluiden in sommige matten beschadigen.
Wat moet ik doen wanneer ik het Taf Toys speeltje niet meer gebruik?
Je kan misschien een ander er blij mee maken. Wanneer het versleten is verwijzen wij je naar de afvalscheidingswijzer.