Muzikale Babygym Koala

69,50

Koala musical cosy gym

Deze babygym is een kleurrijke, dikke speelmat met muziek, licht en veel speelactiviteiten om samen met je baby te ontdekken. Deze babygym is geschikt vanaf de geboorte, bevat 12 ontwikkelingsactiviteiten en past zich aan naarmate je baby groeit.

Fase 1 (0-3 maanden). Deze babygym is perfect voor je pasgeboren baby, omdat je door de zijkanten op te trekken een knus en rustgevend nestje creëert. Plaats je baby op de zijkanten van de mat om je baby te stimuleren het hoofd en de nek op te tillen, waardoor de nek- en rugspieren worden versterkt. Inclusief afneembaar muziek- en lichtspeelgoed met rustgevende geluiden en lichten. Het muziekspeelgoed is lichtgewicht en gemakkelijk op te vouwen en kan met een klittenband aan buggy’s, handgrepen van autostoelen en babybedjes worden bevestigd.

Fase 2 (3+ maanden). Vanaf 3 maanden maak je er – door de koordjes los te maken – een full-size speelmat van. De speelmat bevat 5 multi-sensorische speeltjes: koala met bijtring en speelzakje, vlinderrammelaar, knisperende regenboog, babyveilige bladspiegel en een muzikaal speeltje met kleurrijke lichtjes. Het muzikale lichtspeeltje speelt 4 melodieën (in totaal 20 minuten) en wordt geactiveerd wanneer je baby eraan trek. Zo leert je baby over oorzaak en gevolg. Spelen met het hangende speelgoed stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen van de baby, de fijne en grove motoriek en de oog-handcoördinatie.

Exclusief 2x AAA batterijen.

40 op voorraad

Extra informatie

Afmetingen:

100 X 80 X 53 cm ', 39' 'X 31,5' 'X 20,8' '

Gewicht

Leeftijd

0-12 maanden, 0-15 maanden, 0-2 jaar, 0-24 maanden, 0-3 maanden, 0-5 maanden, 0-6 maanden, 12-15 maanden, 12+ maanden, 3-6 maanden, 6-12 maanden

× Stel je vraag via WhatsApp